После сѐ

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

После сѐ

Посветената студентка и ќерка Теса Јанг, ја почнува првата година на колеџ со големи амбиции. Таа точно знае што сака да постигне и кој пат треба да го следи.

Оригинален наслов: After
Почеток на филмот: 18.04.2019
Земја / година: USA/2019
Жанр: Драма, Романтичен / љубовен
Глумци: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher
Режија: Jenny Gage
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Посветената студентка и ќерка Теса Јанг, ја почнува првата година на колеџ со големи амбиции. Таа точно знае што сака да постигне и кој пат треба да го следи. Средениот живот ќе и се распадне како кула од карти кога ќе го запознае таинствениот Хардин Скот. Тој носи темнина во очите, неговото тело е покриено со тетоважи и живее според негови сопствени правила. Хардин е се што Теса сака да избегне, но по собирот на езерото, тој ќе станува единственото нешто што го сака. Нивната врска ниту ќе биде едноставна ниту ќе има розови тонови, но секој предизвик со кој ќе се соочуваат, ќе ја засилува нивната страст.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.


Коментари на корисници

M18, 16.04.2019

Najmozen dobar filma ( deka e napraven spored knigata a jas ja imam procitano)

Filmov go cekav otkako e izlezen trajlerot nikoj ne znae kolku bev srekna koga vidov deka ke go ima vo kino filmov ozleze na 12 april no sepak se trudam da izdrzam da ne go gledam pred da go gledam vo kino