Подивено море

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Подивено море

Засновано на вистинска приказна за преживување, случајна средба на млад пар, прво ќе ги одведе до љубов а потоа на животна авантура каде се соочуваат со најкатастрофалниот ураган во историјата.

Оригинален наслов: Adrift
Почеток на филмот: 05.07.2018
Траење на филмот: 101 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Драма, Авантура
Глумци: Shailene Woodley, Sam Claflin, Grace Palmer
Режија: Baltasar Kormákur
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Со Шалин Вудли и Сем Клафлин во главните улоги, “Подивено море” е базиран на инспиративна вистинска приказна за два слободни духа чија случајна средба прво ќе ги одведе во љубов а потоа во животна авантура. Кога двајцата страствени морнари, започнуваат патување околу океанот, Тами Олдхам (Вудли) и Ричард Шарп (Клафлин) не можат ни да претпостават дека ќе отпловат директно во еден од најкатастрофалните урагани во историјата. По бурата, Тами се буди и го наоѓа Ричард тешко повреден а бродот уништен. Без надеж за преживување, таа ќе мора да најде сила и решителност да се спаси себеси и единствениот човек што некогаш го сакала. Подивено море е незаборавна приказна за издржливоста на човековиот дух и трансцедентната моќ на љубовта.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.