ЈУНАК НА НАШЕТО ВРЕМЕ, БОЉШОЈ, 2017

ЈУНАК НА НАШЕТО ВРЕМЕ, БОЉШОЈ, 2017

Директен пренос – Нова продукција
Музика: Илија Демуцки
Кореографија: Јуриј Посохов
Недела, 9.април 2017год. во 17:00ч
Времетраење: 165 минути

Оригинален наслов: A Hero of Our Time (Ballet), Moscow Bolshoi, 2017
Почеток на филмот: 09.04.2017
Траење на филмот: 165 Минути
Земја / година: RUS/2017
Жанр: Балет
Режија: Demutsky/Posokov
Дистрибутер: Pathe Live
Возрасна Категорија:

Достапна технологија

  • HD сателитски пренос во живо

Содржина

Млад офицер Печорин тргнува на едно патување преку величествената планина на Кавказ, која ќе го одбележи со различни страсни средби. Разочаран и безгрижен, тој си нанесува себеси болка и на жените кои се наоѓаат во негова близина ... "Дај ми сè, и тоа нема да биде доволно." Приказната се базира на херојот Печорин, поголем и од животот, адаптација на мајсторските литературни дела на Михаил Лермонтов вклучувајќи и три различни целини кои раскажуваат за неговата измама. Дали тоа го прави вистински херој? Или пак е човек како и секој друг? Новата продукција на кореографот Јуриј Посохов претставува трагично поетско патување кое може да се види само на сцената на театарот Бољшој.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.