Ѕвездата е родена

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Ѕвездата е родена

Во филмот се работи за искусниот музичар Џексон Мејн (Купер), кој ја открива младата уметничка Али (Гага) и се вљубува во неа.

Оригинален наслов: A Star Is Born
Почеток на филмот: 11.10.2018
Траење на филмот: 139 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Музички, Драма
Глумци: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, Sam Elliot
Режија: Bradley Cooper
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Во филмот се работи за искусниот музичар Џексон Мејн (Купер), кој ја открива младата уметничка Али (Гага) и се вљубува во неа. Али е пред одлука да се откаже од нејзините соништа за пејачка кариера, но Џексон ја убедува да го направи спротивното.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.