Тивко место 2

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

Тивко место 2

Следејќи ги настаните дома, семејството Абот сега се соочува со терорите во надворешниот свет. Приморани да се соочат со непознатото, тие сфаќаат дека суштествата што ги ловат по звук не се единствените закани кои талкаат подалеку од песочната патека.

Оригинален наслов: A Quiet Place Part II
Почеток на филмот: 27.05.2021
Земја / година: USA/2020
Жанр: Хорор, Трилер
Глумци: Cillian Murphy, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds, Djimon Hounsou
Режија: John Krasinski
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Следејќи ги настаните дома, семејството Абот сега се соочува со терорите во надворешниот свет. Приморани да се соочат со непознатото, тие сфаќаат дека суштествата што ги ловат по звук не се единствените закани кои талкаат подалеку од песочната патека.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.