65

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

65

Оригинален наслов: 65
Почеток на филмот: 16.03.2023
Земја / година: USA/2023
Жанр: Научна фантастика, Авантура, Драма
Глумци: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman
Режија: Bryan Woods, Scott Beck
Дистрибутер: Con Film doo
Возрасна Категорија: (12)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

По неговиот катастрофален пад на непозната планета, пилотот Милс(Адам Драјвер) брзо открива дека всушност е на Земјата...пред 65 милиони години. Со само една шанса за да се спасат, Милс и Коа - другиот преживеан патник, мора да патуваат низ опасен праисториски терен за да се спасат.

Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.