12 Храбри

Рејтинг

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

12 Храбри

„12 храбри“ ја раскажува приказната за првиот тим на специјалните сили распоредени во Авганистан по 11 септември, каде под водство на нов капетан, тимот мора да работи со авганистански воен лидер за да ги собори талибанците.

Оригинален наслов: 12 Strong
Почеток на филмот: 08.02.2018
Траење на филмот: 130 Минути
Земја / година: USA/2018
Жанр: Акција, Драма, Историски
Глумци: Chris Hemsworth, Elsa Pataky, Taylor Sheridan
Режија: Nicolai Fuglsig
Дистрибутер: Blitz Film and Video Distribution
Возрасна Категорија: (16)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

„12 храбри“ ја раскажува приказната за првиот тим на специјалните сили распоредени во Авганистан по 11 септември, каде под водство на нов капетан, тимот мора да работи со авганистански воен лидер за да ги собори талибанците.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Ваше мислење

Овде можете да оставите коментар

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.