10 дена без мама

Рејтинг

Ѕвезди

ѕвезди,

Никој нема дадено коментар за филмот.
Бидете први!

10 дена без мама

Француска семејна комедија за еден татко кој останува сам со своите 4 деца, додека неговата сопоруга е на одмор. Лесна задача како што мислел или ќе го снајде неред и хаос?

Оригинален наслов: 10 jours sans maman
Почеток на филмот: 24.09.2020
Земја / година: FRA/2020
Жанр: Комедија
Глумци: Aure Atika, Franck Dubosc, Alexis Michalik
Режија: Ludovic Bernard
Дистрибутер: Premium Film
Возрасна Категорија: (6)

Достапна технологија

  • Дигитал 2D

Содржина

Антоан е одговорното лице за Човечки ресурси во една голема компанија. Кога неговата сопруга одлучува д аоди сама на одмор и да го остави него со нивните 4 деца, Антоан знае дека ќе биде лесно. Но, Антоан ги потцени своите деца и нередот кој можат да го предизвикаат.

Сите времиња за почеток

Нема проекции за избраното.
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира

Оцена

Тука може да ја оставите Вашата лична оценка за филмот.

За да ја користите оваа функција мора да се пријавите.Доколку се немате регистрирано, регистрирајте се тука.