Станете дел од тимот

Во моментов има слободни работни места во следните кина:

Пријава: ...

Датум

note_working_time
Ве молиме внесете го Вашето име.
Ве молиме внесете го Вашето презиме.
Ве молиме внесете ја годината на раѓање.
Ве молиме внесето го Вашиот телефонски број.
Ве молиме внесете електронска пошта.

адреса

Ве молиме внесете ја улицата.
Ве молиме внесете поштенски број.
Ве молиме внесете град.

Слика и/или биографија

Ве молиме испратете ваша слика и/или биографија.

* Задолжителни полиња