ПРОСЛАВИ ГО СВОЈОТ РОДЕНДЕН ВО КИНО!

Geburtstag im Kino


Роденденскиот пакет чини 450* денари по дете, а во него добивате:

- пуканки С
- сок 0,2л
- Чоко Стоби Флипс

* Цената се однесува на 2Д проекциите. Цените не можат да се комбинираат со останатите кино акции и посебни понуди. За филмовите подолги од 120 минути, како и за дигиталните 3D проекции се додава износ на основната цена, кој е соодветен на кино ценовникот.

Понудата важи за сите членови на Семејниот Филмски Клуб (7 дена пред и 7 дена после датумот на раѓање), за минимално 4 посетители + славеник.

Напомена: Ве молиме однапред резервирајте билети за саканиот термин и наслов на филм. Резервацијата можете да ја направите телефонски во одбраното кино.

Киното во кое можеш да го прославиш својот роденден.

Cineplexx Skopje City Mall, 02/ 3074 477