СЕМЕЕН ФИЛМСКИ КЛУБ

УЖИВАЈТЕ ВО БРОЈНИТЕ ПРЕДНОСТИ КОИ ВИ ГИ НУДИ ЧЛЕНСТВОТО ВО СЕМЕЈНИОТ ФИЛМСКИ КЛУБ (ДЕЦА ДО 14 ГОДИНИ)!


Семеен филмски клуб
  • БЕСПЛАТНО членство
  • БЕСПЛАТНА Семеен Филмски Клуб картичка (достапна само на кино благајните)
  • Цена на влезници за членовите од 180 ден.*
  • Најнови вести за филмовите и настаните со Cineplexx билтенот
Семејниот Филмски Клуб нуди многу игри и забава за целото семејство. Важи за децата помлади од 14 години.

>> Пријавете се овде!

*Цените не можат да се комбинират со останатите кино акции и посебни понуди. За филмовите со посебна должина (видете го ценовникот на кино билети) и дигиталните 3D проекции се додава износ на основната цена, кој е соодветен на кино ценовникот.

**Попустите за членовите на Семејниот Филмски Клуб важат исклучиво во киното, со прикажување на членската картичка!

Семеен Филмски Клуб

Прослави го својот роденден во кино!


Како член на Семеен Филмски Клуб, прослави го роденденот со своите пријатели во кино! Овде можеш да добиеш повеќе информации за роденденската прослава!

Прослави го твојот роденден во киноЧПП Семеен филмски Клуб


Сеуште имате прашања за Семеен Филмски Клуб? Овде ќе ги пронајдете одговорите на најчесто поставуваните прашања.