награди

 • 25000

  Кино вечер со пријатели (максимум 10)

 • 6000

  1х бесплатен билет + пуканки Л или начос со 2 соса

 • 3000

  Пуканки Л или начос со 2 соса

 • 1500

  Чоколадо до 100 гр.

 • 10000

  2х бесплатни билета + 2х Пуканки Л, или 2х начос со 2 соса + 2х пијалок 0,5л

 • 4000

  50% попуст на мени

 • 2000

  Пијалок 0,5л

Сите награди можете да ги подигнете на кино благајните или благајните за храна и пијалоци.

*Можно е да се одржи приватна проекција во понеделник или среда во период од 17 до 22 часот. Ве молиме да нé контактирате по e-mail на bonuscard@cineplexx.mk најрано 10 дена пред бараниот термин.

**Собраните поени не можат да се искористат за специјални проекции (претпремиери, балет, опера, концерти, преноси во живо).