Cineplexx член


САКАТЕ ДА СТАНЕТЕ CINEPLEXX ЧЛЕН? ТОА Е МНОГУ ЕДНОСТАВНО И ШТО Е НАЈВАЖНО, БЕСПЛАТНО И ПОВЕЌЕКРАТНО ИСПЛАТЛИВО! САМО КАКО CINEPLEXX ЧЛЕН МОЖЕТЕ ДА УЖИВАТЕ ВО СЛЕДНИВЕ ПОГОДНОСТИ!


Cineplexx Член
Тоа е многу едноставно! Потребно е само да се регистрирате овде и да уживате во сите предности кои ги остварувате како член!
Како Cineplexx член можете да ги резервирате своите билети 24 часа на ден! Едноставно со клик дојдете до распоредот на седишта во салата и изберете го вашето место. Испечатете ја вашата резервација и прикажете ја на благајните со цел да ги добиете местата кои ги имате одбрано.
Како член, секоја недела по желба ги добивате најважните информации за вашето омилено кино, за настаните и акции, репертоарот, наградните игри и многу повеќе. Во делот на регистрација потребно е да го одберете видот на билтен кој би сакале да го добивате. Во секое време можете да ги промените вашите преференци или да ја деактивирате претплатата за билтен.
Секоја недела нудиме нови наградни прашања – филмски пакети, ексклузивни влезници за филмовите и останати изненадувања. Потребно е да го покажете вашето знаење одговарајќи точно на понуденото прашање. Ова важи само за членовите!
Повеќе не пропуштајте ниту еден интересен филм! Активирајте го вашиот потсетник кај поединечните ваши омилени филмови, а ние преку е-маил ќе ве потсетиме за неговата премиера непосредно пред самиот датум на прикажување. Информациите за забелажаниот филм се видливи во подесувањата „Мои филмски препораки“ во делот на членството.
Вашето мислење ни е навистина важно!
Како член имате можност да впишете коментари, да ги оцените филмовите и да дискутирате за нив со другите членови кои го погледнале филмот. Поврзете се со нас и преку Фејсбук .