Нареди :

Во кино

Детален преглед
Преглед

1917

Драма, Воен

Почеток на филмската проекција: 09.01.2020

Војна на ѕвездите: Подемот на Скајвокер

достапно во Дигитал 3D

Авантура, Акција

Почеток на филмската проекција: 19.12.2019

Врба

Драма

Почеток на филмската проекција: 01.11.2019

Господа

Акција, Криминалистички

Почеток на филмската проекција: 23.01.2020

Дедо и внук

Драма, Биографски

Почеток на филмската проекција: 16.01.2020

Дулитл

достапно во Дигитал 3D

Авантура, Комедија, Семеен

Почеток на филмската проекција: 16.01.2020

Жизел, Бољшој, 2020

достапно во HD сателитски пренос во живо

Балет, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 26.01.2020

Исцелител

Комедија, Драма

Почеток на филмската проекција: 20.11.2017

Клетва

Хорор

Почеток на филмската проекција: 02.01.2020

Лоши момци засекогаш

Акција, Комедија

Почеток на филмската проекција: 16.01.2020

Малите жени

Драма, Романтичен / љубовен

Почеток на филмската проекција: 23.01.2020

Маскирани шпиони

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан, Комедија

Почеток на филмската проекција: 26.12.2019

Медена Земја

Документарен

Почеток на филмската проекција: 29.08.2019

Пијавици

Драма

Почеток на филмската проекција: 16.01.2020

Реџеп Иведик

Комедија

Почеток на филмската проекција: 26.12.2019

Снежното кралство 2

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан, Авантура, Комедија

Почеток на филмската проекција: 21.11.2019

Тие се бомби

Биографски, Драма

Почеток на филмската проекција: 26.12.2019

Џуманџи: Следното ниво

достапно во Дигитал 3D

Акција, Авантура

Почеток на филмската проекција: 12.12.2019