Нареди :

Наскоро

Детален преглед
Преглед

Кариран Нинџа

Комедија, Анимација

Почеток на филмската проекција: 02.05.2019

Освој ме ако можеш

Комедија

Почеток на филмската проекција: 02.05.2019

Утоја 22. Јули

Драма, Трилер

Почеток на филмската проекција: 02.05.2019

UglyDolls: Совршено несовршени

Анимација, Авантура, Комедија, Семеен

Почеток на филмската проекција: 09.05.2019

Зајдисонце

Драма

Почеток на филмската проекција: 09.05.2019

Дијалози на кармелитите, МЕТ, 2019

достапно во HD сателитски пренос во живо

Опера, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 11.05.2019

Девојка

Драма

Почеток на филмската проекција: 16.05.2019

Измамнички

Комедија

Почеток на филмската проекција: 16.05.2019

Покемон: Детективот Пикачу

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан, Семеен, Авантура

Почеток на филмската проекција: 16.05.2019

Џон Вик 3: Парабелум

Акција, Трилер

Почеток на филмската проекција: 16.05.2019

Кармен/Петрушка, Бољшој, 2019

достапно во HD сателитски пренос во живо

Балет

Почеток на филмската проекција: 19.05.2019

Аладин

Авантура, Фантазија, Семеен

Почеток на филмската проекција: 23.05.2019

Брајтбурн

Драма, Хорор, Научна фантастика

Почеток на филмската проекција: 23.05.2019

И сонцето е ѕвезда

Драма

Почеток на филмската проекција: 23.05.2019

Годзила 2: Кралот на ѕверовите

достапно во Дигитал 3D

Акција, Авантура, Научна фантастика

Почеток на филмската проекција: 30.05.2019

Граница

Драма, Фантазија

Почеток на филмската проекција: 30.05.2019

Рокетмен

Драма, Биографски, Музички

Почеток на филмската проекција: 30.05.2019