Нареди :
Напомена
Кино програмата за следната филмска недела се објавува секоја среда во текот на денот.

Кино програма

Детален преглед
Преглед
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира
Toma

Toma

Toma

Биографски | 146 Минути

Почеток на филмската проекција: 16.10.2021

Веном 2

Веном 2

достапно во Дигитал 3D

Venom: Let There Be Carnage

Акција, Научна фантастика

Почеток на филмската проекција: 14.10.2021

Не е време за умирање

Не е време за умирање

достапно во Дигитал 3D

No Time to Die

Акција, Авантура, Трилер

Почеток на филмската проекција: 07.10.2021

Семејството Адамс 2

Семејството Адамс 2

The Addams Family 2

Анимиран / цртан, Комедија, Авантура

Почеток на филмската проекција: 04.11.2021

Спенсер

Спенсер

Spencer

Биографски, Драма, Романтичен / љубовен

Почеток на филмската проекција: 11.11.2021