Нареди :
Напомена
Кино програмата за следната филмска недела се објавува секоја среда во текот на денот.

Кино програма

Детален преглед
Преглед
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира
Escape Room

Escape Room

Escape Room

Научна фантастика, Трилер

Почеток на филмската проекција: 07.02.2019

The Mule

The Mule

The Mule

Криминалистички, Драма | 116 Минути

Почеток на филмската проекција: 07.02.2019

Аквамен

Аквамен

достапно во Дигитал 3D

Aquaman

Акција, Авантура

Почеток на филмската проекција: 13.12.2018

Берлин, те сакам

Берлин, те сакам

Berlin, I Love You

Драма, Романтичен / љубовен | 120 Минути

Почеток на филмската проекција: 14.02.2019

Боемска Рапсодија

Боемска Рапсодија

Bohemian Rhapsody

Драма, Биографски, Мјузикл | 134 Минути

Почеток на филмската проекција: 01.11.2018

Ѕвездата е родена

Ѕвездата е родена

A Star Is Born

Музички, Драма | 139 Минути

Почеток на филмската проекција: 11.10.2018

Како да го дресирате вашиот змеј: Скриениот свет

Како да го дресирате вашиот змеј: Скриениот свет

достапно во Дигитал 3D

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Акција, Авантура

Почеток на филмската проекција: 31.01.2019

Кој се плаши од волкот лош 2

Кој се плаши од волкот лош 2

достапно во Дигитал 3D

Volki i ovtsy. Khod sviney

Анимиран / цртан, Авантура, Комедија | 80 Минути

Почеток на филмската проекција: 14.02.2019

Куќата што ја изгради Џек

Куќата што ја изгради Џек

The House that Jack built

Драма, Трилер | 152 Минути

Почеток на филмската проекција: 21.02.2019

Неспојливи

Неспојливи

The Upside

Комедија, Драма | 125 Минути

Почеток на филмската проекција: 17.01.2019

Одмаздници: Војна на бесконечноста

Одмаздници: Војна на бесконечноста

достапно во Дигитал 3D

Avengers: Infinity War

Акција | 147 Минути

Почеток на филмската проекција: 26.04.2018

Стакло

Стакло

Glass

Научна фантастика, Драма, Мистерија

Почеток на филмската проекција: 17.01.2019

Црниот пантер

Црниот пантер

достапно во Дигитал 3D

Black Panther

Акција, Авантура | 134 Минути

Почеток на филмската проекција: 15.02.2018

Човек од сенка

Човек од сенка

Vice

Биографски, Драма, Комедија | 132 Минути

Почеток на филмската проекција: 31.01.2019

Човек-пајак: Нов свет

Човек-пајак: Нов свет

достапно во Дигитал 3D

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Анимиран / цртан, Акција, Авантура

Почеток на филмската проекција: 13.12.2018