Нареди :

Архива

Детален преглед
Преглед

Пеперутка

Драма

Почеток на филмската проекција: 03.01.2019

Ралф против интернетот: Разурнувачот Ралф 2

достапно во Дигитал 3D

Анимиран / цртан, Авантура

Почеток на филмската проекција: 10.01.2019

Џулиет, искрено

Комедија, Романтичен / љубовен

Почеток на филмската проекција: 10.01.2019

Адријана Лекуврер, МЕТ, 2019

достапно во HD сателитски пренос во живо

Опера, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 12.01.2019

Неспојливи

Комедија, Драма

Почеток на филмската проекција: 17.01.2019

Стакло

Научна фантастика, Драма, Мистерија

Почеток на филмската проекција: 17.01.2019

Бајадера, Бољшој, 2019

достапно во HD сателитски пренос во живо

Балет

Почеток на филмската проекција: 20.01.2019

Сите знаат

Драма, Мистерија, Трилер

Почеток на филмската проекција: 24.01.2019

BTS World Tour Love Yourself

Концерт

Почеток на филмската проекција: 26.01.2019

Како да го дресирате вашиот змеј: Скриениот свет

достапно во Дигитал 3D

Акција, Авантура

Почеток на филмската проекција: 31.01.2019

Човек од сенка

Биографски, Драма, Комедија

Почеток на филмската проекција: 31.01.2019

Кармен, МЕТ, 2019

достапно во HD сателитски пренос во живо

Опера, Пренос во живо

Почеток на филмската проекција: 02.02.2019