Нареди :
Напомена
Кино програмата за следната филмска недела се објавува секоја среда во текот на денот.

Кино програма

Детален преглед
Преглед
Купете онлајн, Резервација Купете онлајн, Нема резервација Купување само на лице место Не може да се резервира
Top Gun: Маверик

Top Gun: Маверик

Top Gun Maverick

Акција, Драма | 131 Минути

Почеток на филмската проекција: 26.05.2022

Ајкула човекојадец

Ајкула човекојадец

Maneater

Акција, Хорор, Трилер

Почеток на филмската проекција: 08.09.2022

Истражувачот Тад и смарагдната плоча

Истражувачот Тад и смарагдната плоча

Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet

Анимиран / цртан, Авантура

Почеток на филмската проекција: 25.08.2022

Мињони: Подемот на Гру

Мињони: Подемот на Гру

достапно во Дигитал 3D

Minions: The Rise of Gru

Анимиран / цртан, Авантура, Комедија | 90 Минути

Почеток на филмската проекција: 30.06.2022

Пат околу светот за 80 дена

Пат околу светот за 80 дена

Around the World in 80 Days

Анимиран / цртан, Авантура, Комедија | 82 Минути

Почеток на филмската проекција: 01.09.2022

Тор: Љубов и грмотевица

Тор: Љубов и грмотевица

достапно во Дигитал 3D

Thor: Love and Thunder

Акција, Авантура, Фантазија

Почеток на филмската проекција: 07.07.2022