CINEPLEXX – НАЈДОБРА ЛОКАЦИЈА ЗА ОРГАНИЗИРАНИ НАСТАНИ

  • Промотивни настани
  • Конгреси
  • Презентација на производи
  • Семинари


  • Корпоративно изнајмување на сала
  • Приватни проекции
  • Предавања
  • Филмски премиери


Во потрага сте по најдобрата локација за вашиот иден корпоративен настан?
Cineplexx ви нуди атрактивен простор за состаноци, корпоративни настани, презентации или настани од областа на културата – пространо фоаје, технолошки напредни сали со совршена слика и звук и бесплатен паркинг за Вашите посетители.

Не заборавајте дека секој настан можете да го направите позабавен и гламурозен во нашите кино сали. Во рамки на Вашиот настан можеме да вклучиме и прикажување на филм од нашиот репертоар. Поврзете ја работата и филмот како би им овозможиле незаборавно искуство на Вашите клиенти и пренесете им ја Вашата порака на најефикасен начин!

Климатизирани сали
Филмски екрани со површина од 120m²
Удобни седишта / стадионско поставеност на седишта
Совршен поглед на платното од секоја позиција во салата
Најдобар дигитален звук
Дигитално кино кое е совршен простор за Вашата презентација со револуционерниот Digital Light Processing
Совршено кристална слика со нашите најмодерни проектори
3D HFR (high frame rate) технологија со 48 слики во секунда
Лаптоп
Бежичен микрофон
Мрежни кабли, HDMI кабли, видео кабел
Миксета
Дигитален DVI Адаптер
Странична расвета
Со оглед на нашето искуство при организација на многубројни настани на годишно ниво Ви нудиме можност за организација на поединечни услуги.

Во Cineplexx освен самиот простор на Ваше располагање секогаш ви стои и кино оператер кој ќе се погрижи за квалитетот на сликата, звукот и светлата на вашиот настан.

Ќе ви препорачаме и кетеринг услуги со проверени партнери и ќе ви помогнеме околу уредувањето на просторот во салата и во просторот пред киното.
Комерцијална Банка
Македонски Телеком
Пивара Скопје
Горење
Порше Македонија
Red Bull
Institut français de Skopje
Nivea
и многу други

Доколку сте заинтересирани за нашите услуги, можете да се обратите на следниов контакт:

КОНТАКТ

(од 09:00 до 17:00ч)
Cineplexx Skopje City Mall
Љубљанска бр.4
1000 Скопје
тел. 078 310 911

E-Mail адреса: biljana.jankulovska@cineplexx.mk
http://www.cineplexx.mk/

Прашалник