Оглас за вработување во "Cineplexx"

25.09.2019
Оглас за најфилмската работа во Скопје


„Cineplexx“ киното со својата најсовремена дигитална опрема овозможуваат исклучително уживање во филмските остварувања преку својот висок квалитет на слика, звук и 3D технологија во салите во Скопје.
Денес „Cineplexx“ има силно присуство на пазарот со вкупно 40 мултиплекс локации и 6 традиционални кина во Австрија, Србија, Црна Гора, Хрватска, Словенија, Македонија, Албанија, Италија, Косово и Грција, каде има 291 кино сали со над 64.000 седишта.

Оглас за најфилмската работа во Скопје

Опис на работа: Продажба на кино билети, храна и пијалоци.

Дали сакаш филмови толку колку што сакаш пуканки?
Дали сакаш да работиш во динамична средина каде што никогаш нема да ти биде досадно?

Ако одговори со да барем на едно од овие прашања испрати ја твојата кратка биографија на мејл и придружи се на тимот Cineplexx Македонија.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани.

Огласот е валиден до 30 септември 2019 година.

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата