Студентски Пакет

10.10.2022
Од 10 октомври, секој понеделник е Студентски ден во Cineplexx.
Со покажување на студентска легитимација или индекс, добивате билет за било кој 2Д филм, пуканки и точен пијалок по супер намалена цена од 300 денари.<>br За филмови подолги од 120 минути и/или во 3Д формат, се доплатува соодветно ценовникот на киното.

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот