Претпродажбата за „Чувари на Галаксијата дел 3“ започна!

13.04.2023
Марвел фанови, вашата омилена група на 'misfits' повторно има мисија! Овој пат мисијата е поголема, поопасна и поважна од сѐ на светот! А да, Грут е пораснат! Билетите за премиерата се во продажба

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот