Доделуваме билети за „Зошто тој?“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Зошто тој?“

03.01.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Зошто тој?“!

За време на еден празник, Нед (Кренстон) заштитнички настроен татко и неговата фамилија доаѓаат во посета на нивната ќерка студентка (Дојч) каде што Нед ја запознава својата најголема ноќна морa: нејзиниот љубезен, социјално заостанат, но изразено богат дечко Лерд (Франко).

На прашањето „Кој актер го глуми богатиот дечко Лерд во филмот?“, точнот одговор е: Џејмс Франко. На ова прашање точно одговорија:

- Оливера Сасанска
- Марио Кекеновски
- Лилјана Ангеловска

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата