Доделуваме билети за „Легендата за Тарзан“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Легендата за Тарзан“

06.07.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Легендата за Тарзан“!

Тарзан, прилагоден на животот во Лондон, е повикан да се врати во неговиот поранешен дом во џунглата за да ги истражува активностите во рударски логор.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (14.07.2016).

На наградното прашање „Која актерка ја глуми Џејн во Легендата за Тарзан“? точниот одговор е: Маргот Роби

На ова прашање, точно одговорија:
- Даниел Ѓоќески
- Бранко Танчев
- Сара Јазаџиска

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата