Доделуваме билети за „Одредот на отпишаните“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Одредот на отпишаните“

02.08.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Одредот на отпишаните“!

Тајна владина организација обучува затворени херои со моќ за да ги елиминираат опасните црни мисии во замена за помилување.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (11.08.2016).
На наградното прашање „Кој е режисер на филмот Одредот на отпишаните?“ точниот одговор е: Дејвид Ајер

На ова прашање, точно одговорија:
- Ана Ангелова
- Тони Станојоски
- Сашко Трендафилов

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата