Доделуваме билети за „Слуга“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Слуга“

12.02.2020
наградна игра
На наградното прашање „Во која година се буди Григориј по автомобилската несреќа?“, точниот одговор е „1860“

На ова прашање, точно одговорија:
- Марјан Бартон
- Марио Урањек
- Лука Стојановски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот