Доделуваме билети за „Дедо Мраз на замена“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дедо Мраз на замена“

10.01.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Дедо Мраз на замена“!

Приказна за столарот кој се бори трите негови деца да веруваат во Дедо Мраз, а кога тој ќе ги замени местата со него, ќе ја направи божиќната вечер за паметење.

На наградното прашање „За кого е приказна филмот „Дедо Мраз на замена“? “ точниот одговор е: столар

На ова прашање, точно одговорија:
- Спасе Ивановски
- Ирина Чабуковска
- Лиридона Лужа

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата