Доделуваме билети за „Тајниот живот на милениците“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тајниот живот на милениците“

23.08.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тајниот живот на милениците“!

Во апартман во Менхетен, животот на Макс како најомилено милениче ќе се преврти кога неговиот сопственик ќе донесе дома невешт мелез.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (01.09.2016).

На наградното прашање „Кој актер го глуми прекрасното бело зајаче Сноубал во Тајниот живот на милениците?“? точниот одговор е: Кевин Харт

На ова прашање, точно одговорија:
- Бисера Доневска
- Глорија Сугарева
- Здравко Вељјановски

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата