Доделуваме билети за „Пит и змејот“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пит и змејот“

09.08.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пит и змејот“!

По речиси 40 години, класичниот "Pete's Dragon" на Дизни ќе го доживее својот римејк од 1977 акција во живо / хибриден цртан филм, кој го следи сирачето по име Пит (овде го игра новодојденец Оукс Фегли) и неговиот најдобар пријател, големиот, понекогаш видлив змеј име Елиот.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (18.08.2016).

На наградното прашање „Како е името на актерот што го глуми Пит“? точниот одговор е: Оукс Фегли

На ова прашање, точно одговорија:
- Емилија Илиева
- Мариана Петровска
- Мaркo Гечев

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата