Доделуваме билети за „Мајка!“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Мајка!“

07.11.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Мајка!“!

Мајка (Џенифер Лоренс) и Тој (Хавиер Бардем) живеат прилично идиличен живот во скриен рај. Но нивната врска доаѓа во искушение кога во нивниот дом ќе дојдат неповиканите маж (Ед Харис) и жена (Мишел Фајфер). Тропањето на вратата го прикинува нивното спокојно постоење и како се повеќе гости се појавуваат, Мајка е присилена да преиспита се што знае за љубовта, преданоста и жртвите.


На наградното прашање „Кој ја игра улогата на Мајка во филмот?“ точниот одговор е: Џенифер Лоренс

На ова прашање, точно одговорија:
- Виктор Атанасов
- Ана Костова
- Никола Нешковски

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата