Доделуваме билети за „Покер кралица“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Покер кралица“

02.01.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Покер кралица“!

Моли Блум е убава, млада и олимписка скијачка која ја има водено најексклузивната покер игра на деценијата пред да биде уапсена од 17 агенти на ФБИ среде ноќ. Нејзините играчи биле холивудски личности, врвни и познати спортисти, бизнис титани како и руската мафија. Нејзин единствен сојузник е адвокатот за криминална одбрана, Чарли Џефеј, кој во Моли гледал многу повеќе од тоа што таблоидите пишувале за неа.

На наградното прашање „Каков тип игри води Моли Блум во филмот?“ точниот одговор е: игри на покер

На ова прашање, точно одговорија:
- Моника Владимирска
- Бела Глигорова
- Филип Мојсоски

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата