Доделуваме билети за „„Мама Миа! Одиме Повторно!““

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Мама Миа! Одиме Повторно!"

17.07.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Мама Миа! Одиме Повторно!“

Десет години откако филмот Мама Миа заработи над 600 милиони долари ширум светот, поканети сте да се вратите на магичниот грчки остров Калокаири во новиот оригинален мјузикл базиран на песните од АБА. Откријте го младиот живот на Дона (Мерил Стрип, Лили Џејмс), доживувајќи ја забавата со тројцата можни татковци на Софи (Аманда Сијфјен). Софи сега е бремена. Како Дона, и таа ќе биде млада мајка, и таа сфаќа дека ќе треба да преземе ризици како нејзината мајка..

На наградното прашање „Која година излезе првиот дел на мјузикл-от Мама Миа “? точниот одговор е: 2008

На ова прашање, точно одговорија:
- Миова Јасенка
- Стрејкиќ Ирена
- Војдан Гичаровски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот