Доделуваме билети за „Ледено доба: Големиот удар“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ледено доба: Големиот удар“

12.07.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ледено доба: Големиот удар“!

Омилената филмска тројка, Мени, Сид и Диего мора да ги напуштат домовите и да тргнат во нова потрага. Оваа урнебесна комедија го прикажува патувањето низ егзотични нови земји и средбата со еден куп нови ликови.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (21.07.2016).

На наградното прашање „Кој дел по ред е Ледено доба: Големиот удар“? точниот одговор е: петти

На ова прашање, точно одговорија:
- Димитар Митрески
- Илија Илиевски
- Наси Јофче

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата