Доделуваме билети за „Хотел Трансилванија 3: Одморите Почнуваат!!“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Хотел Трансилванија 3: Одморите Почнуваат!"

10.07.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Хотел Трансилванија 3: Одморите Почнуваат!“

Чудовишното семејство заминува на одмор на луксузен монструозен брод, па Дракула може да оди на летен одмор и конечно да се одмори од својот хотел. Патувањето се одвива нормално за групата на Дракула, вклучувајќи се во сите активности што ги нуди патувањето, од одбојка и луксузни екскурзии се дури до добивање тен од Mесечина. Но, одморот од соништата се претвора во кошмар кога Мавис сфаќа дека Дракула се заљубува во мистериозниот капетан на бродот, Ерика, која крие опасна тајна што може да ги уништи сите монструми.

На наградното прашање „Дракула и неговиот тим добиваат тен од “? точниот одговор е: Месечината

На ова прашање, точно одговорија:
- Ева Димитрова
- Зоран Спасовски
- Радица Момироска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот