Доделуваме билети за „Малиот голем живот“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Малиот голем живот“

30.01.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Малиот голем живот“!

„Малиот голем живот“ говори за тоа што би се случило ако, по изумот на норвешкиот научник во филмот, постои формула која ги смалува луѓето на висина од десет сантиметри. Така смалени луѓето сфаќаат колку изнесуваат животните трошоци во новото опкружување. Со ветувањата дека ќе имаат подобар живот, еден сосема обичен човек, Пол (Мет Дејмон) со сопругата Одри (Кристин Виг) носи одлука да го напушти својот стресен живот, да се смали и пресели во нова, мала заедница. Тој избор ќе покрене лавина на нови предизвици и животни авантури.

На наградното прашање „Колку се смалуваат Пол и неговата сопруга Одри во филмот?“ точниот одговор е: 10 сантиметри.

На ова прашање, точно одговорија:
- Медина Масович
- Валентина Б. Ивановска
- Гоце Арсовски

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата