Доделуваме билети за „Братство на крадци“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Братство на крадци“

23.01.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Братство на крадци “!

Криминална сага која ги следи животите на елитната единица на Одделот на Шериф од Лос Анџелес и најуспешната екипа на грабежи во државата, додека крадците планираат навидум невозможен грабеж на Федералната Банка.

На наградното прашање „Каде го планираат крадците својот голем грабеж“? точниот одговор е: на Федералната банка

На ова прашање, точно одговорија:
- Фарук Касуми
- Јакуб Мунко
- Даниела Бондиќова

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата