Доделуваме билети за „Бебето на Бриџит Џонс“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Бебето на Бриџит Џонс“

13.09.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Бебето на Бриџит Џонс“!

По разидувањето со Марк Дарси, планот на Бриџит „среќни до крајот на животот“ не оди како што треба.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (22.09.2016).

На наградното прашање „Која актерка ја глуми Бриџит Џонс во Бебето на Бриџит Џонс?“ точниот одговор е: Рене Зелвегер

На ова прашање, точно одговорија:
- Даниела Саздова
- Марина Арнаудова
- Дарко Атковски

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата