Доделуваме билети за „Бен-Хур“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Бен-Хур“

16.08.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Бен-Хур“!

Епската приказна на Јуда Бен Хур, принц лажно обвинет за предавство од страна на неговиот посвоен брат Месала, офицер во римската војска. Лишен од својата титула, одвоен од семејството и жената што ја сака, Јуда е принуден на ропство.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (25.08.2016).

На наградното прашање „Од која година е првиот филм Бен-Ху“? точниот одговор е: 1959

На ова прашање, точно одговорија:
- Олег Јорданов
- Јана Јовиќ
- Борче Јордановски

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата