Доделуваме билети за „Асасинс Крид“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Асасинс Крид“

27.12.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Асасинс Крид“!

Калум Линч, чиј лик го толкува Мајкл Фасбендер, открива дека е потомок на тајното друштво „Асасин“ благодарение на револуционерната технологија која ги отклучува неговите генетски сеќавања. Со нејзина помош тој ќе ги проживее авантурите на неговиот предок Агилар кој живеел во 15 век во Шпанија. Откако ќе се здобие со неверојатно познавање и моќ, Линч ќе се врати во современата доба за да им се спротистави на опасните и моќни витези-темплари.

На прашањето „Против кого се бори Калум Линч кога се враќа во 15. век во Шпанија“, точнот одговор е: темплари. На ова прашање точно одговорија:

- Мартин Антовски
- Димче Ацковски
- Ана Караџа

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата