Доделуваме билети за „Американски платеник“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Американски платеник“

26.09.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Американски платеник“!

Дваесет и три годишниот Мич ги има изгубено своите родители во трагична сообраќајна несреќа кога имал четиринаесет години, а неговата девојка ја губи во терористички напад на денот кога се вериле. Барајќи одмазда, тој е ангажиран од заменик директорот на ЦИА, Ирина Кенеди, како регрут во специјалните сили. Нему му го доделуваат Стен Харли, ветеран од Студената војна, да го обучува. Тие заедно ќе откријат бран на напади врз воени и цивилни мети. Ова откритие ќе ги води во заедничка мисија со турски агент во спречување на мистериозна оперативна намера за започнување на светска војна на Блискиот исток.


На наградното прашање „Во која агенција го регрутираат Мич?“ точниот одговор е: ЦИА

На ова прашање, точно одговорија:
- Љубица Матевска
- Тони Павловски
- Љубе Нацевски

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата