Доделуваме билети за „Зајачка Академија: Невозможна мисија - Јајца“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Зајачка Академија: Невозможна мисија - Јајца“

13.04.2023

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Училиштето за зајаци е на штрек: Подмолниот градски зајак Лео сака да го уништи Велигден еднаш засекогаш. Во договор со лисиците, тој планира да ги уништи сите велигденски јајца. Ќе успеат ли Велигденските зајачици Макс, Еми и нивните пријатели да го спречат? Со помош на нивната мудра учителка, госпоѓа Хермиона, нашите херои мора да научат да совладаат мистериозна борбена техника и да научат што значи да се верува некому - дури и на лисицата.

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот