Доделуваме билети за „Икс-Мен: Мрачниот Феникс"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Икс-Мен: Мрачниот Феникс"

05.06.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Икс-Мен: Мрачниот Феникс“

Џин Греј почнува да развива неверојатни сили кои ја корумпираат и ја претвораат во мрачен феникс. Сега Икс-Мен ќе мора да одлучи дали животот на еден член вреди повеќе од сите луѓе што живеат во светот. Во мрачниот Феникс, Икс-Мен се соочува со најстрашниот непријател од нивните редови, Џин Греј. За време на спасувачката мисија во свемирот, Џин е скоро убиена, кога неа ја погодува мистериозна космичка сила што ја прави бескрајно моќна, па почнува да ги повредува оние кои најмногу ги сака.

На наградното прашање " Со кој најстрашен непријател се соочува Икс-Мен во мрачниот Феникс:"? точниот одговор е „Џин Греј“

На ова прашање, точно одговорија:
- Владо Димитријевски
- Ане Тасев
- Кристијан Краљевски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот