Доделуваме билети за „Чудо“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Чудо“

28.11.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Чудо“!

Филмот е базиран на бестселер на „Њујорк Тајмс“ и ја раскажува неверојатната и инспиративна приказна за Оги Пулман. Тој има голем деформитет на лицето, иако неговото мало тело и мозок се сосема нормални. Токму тоа е и причината првите десет години од животот да ги помине во домашно школување. Кога тој тргнува во петто одделение, Оги мора да заборави на досегашниот живот и да се обиде да се вклопи во обично училиште со нормални деца, да се обиде да се подготви за животот кој го чека. Да им докаже на сите дека тој е ист како нив, без разлика на неговото страшно лице. Но како може да го изведе тоа, особено кога луѓето знаат да бидат толку злобни?


На наградното прашање „Кое е вистинското име на актерот што го глуми Оги Пулман?“ точниот одговор е: Џејкоб

На ова прашање, точно одговорија:
- Александар Ивановски
- Дора Симоновска
- Алинда Рамадани

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата