Доделуваме билети за „Приказна од западната страна“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Приказна од западната страна“

09.12.2021

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Адаптација на мјузиклот од престижниот театар Бродвеј, „Приказна од западната страна“ ја истражува забранетата љубов и ривалство меѓу Џетс и Шаркс, две тинејџерски улични банди од различни етнички потекла.

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот