Доделуваме билети за „Година на венчавки"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Година на венчавки“

24.10.2019
наградна игра
На наградното прашање „ На колку венчавки беше поканета Мара?“ точниот одговор е 14

На ова прашање, точно одговорија:
- Наташа Панева
- Татјана Илиевска
- Елена Тарчуговска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата