Доделуваме билети за „Војна за планета на мајмуните“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Војна за планета на мајмуните“

11.07.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Војна за планета на мајмуните“!

Во третиот дел од франшизата, Цезар и неговата група мајмуни се принудени да се вклучат во смртоносен конфликт против безмилосниот полковник. По страдањата што ги претпруваат мајмуните, Цезар се бори со неговите темни инстинкти и започнува потрага за да го одмазди неговиот вид. Кога патувањето ќе ги спои лице в лице, Цезар и полковникот се вклучуваат во епска битка која што ќе ја одреди судбината на нивните видови и иднината на планетата.На наградното прашање „Како се вика предводникот на мајмуните?" точниот одговор е: Цезар

На ова прашање, точно одговорија:
- Зоран Липоски
- Магдалена Михајловска
- Кристина Јовковска Коваленска

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата