Доделуваме билети за „Wonder Woman 1984“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Wonder Woman 1984“

11.12.2020
наградна игра
На наградното прашање „Кои се главните непријатели на Дијана Принс во ова продолжение на Wonder Woman?“ точниот одговор е „Макс Лорд и Чита“

На ова прашање, точно одговорија:
- Марјан Јаневски
- Васко Андонов
- Мирјана Ристовска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот