Доделуваме билети за „Викенд со тато“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Викенд со тато“

04.02.2021
наградна игра
На наградното прашање „Како се вика татко му на Огнен?“ точниот одговор е „Кашика“

На ова прашање, точно одговорија:
- Андреа Силјановска
- Анастасија Игњатовска
- Ангела Костовска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот