Доделуваме билети за „Веном"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Веном"

03.10.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Веном“

"Веном" до сега на фановите на суперхероите им беше познат првенствено како главен негативец во филмовите за Спајдермен кој иако понекогаш е духовит и интересен и понатака остануваше спореден лик. Но, оваа година ќе видиме дека дури и негативците имаат две лица и дека понекогаш и зад најзлите се кријат големи херои. За никогаш поголемата популарност на најдрагиот негативец од стриповите на "Марвел" заслужен е неодоливиот Том Харди кој го игра главниот лик - Еди Брок, фоторепортер чиј живот се менува во моментот кога ќе стане домаќин на вонземјанин.

На наградното прашање „ Главниот лик Еди Брок го глуми?“ точниот одговор е: Том Харди

На ова прашање, точно одговорија:
- Владимир Стојановски
- Верче Карафилоска
- Тодорова Зорица

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот